Condiții de garanție pentru ghiozdanele herlitz

Compania Pelikan Vertriebsgesellschaft mbH & Co. KG, Werftstrasse 9, 30163 Hannover, Germany (”Pelikan”) oferă pentru ghiozdanele herlitz garanție extinsă de producător valabilă 2 ani de la data achiziției conform următoarelor condiții:

  1. Pelikan garantează că rucsacii și ghiozdanele sunt fără defecte de producție sau materiale de fabricație pe o perioadă de 2 ani de la data achiziției. Această garanție este valabilă pe teritoriul Uniunii Europene și Elveției.
  2. Pe perioada garanției, Pelikan remediază orice defect care este cauzat de materiale și procesul de fabricație, fără costuri suplimentare, prin repararea sau înlocuirea printr-un produs echivalent, la discreția sa. Produsele înlocuite trec în proprietatea Pelikan.
  3. Orice defecte cauzate de utilizare improprie, uzură normală, efectul substanțelor chimice, temperaturi extreme, accidente, manipulare și sau reparații efectuate de client sau de terți sunt excluse din garanție. De asemenea, accesoriile precum saci de sport, necessaire-uri, penare, suporturi pentru dosare și cutii de gustări, sunt excluse din garanție.
  4. Vă rugăm să trimiteți articolul defect împreună cu dovada de achiziție și o explicație privind defectul sesizat, la adresa de mai jos relevantă țării dvs. de rezidență. În caz de rezidență într-o țară a Uniunii Europene care nu este listată, vă rugăm contactați Pelikan Germania. Livrarea se realizează pe costul și riscul dvs.
  5. Perioada de garanție nu este extinsă sau reînnoită prin realizarea serviciilor de garanție.
  6. Pe lângă această garanție, sunteți în continuare titularul tuturor drepturilor dvs care nu sunt restricționate de această garanție.

Contact

Romania

Herlitz Romania SRL
tr. Depozitelor nr. 22
540240 Tg-Mures

Phone +40 (0) 265 253 722
Fax +40 (0) 265 253 582
E-Mail: pelikan@herlitzromania.ro