Herlitz iskolatáskák garanciális feltételei

A Pelikan Vertriebsgesellschaft mbH & Co. KG, Werftstrasse 9, 30163 Hannover, Németország (a továbbiakban “Pelikan“) a herlitz iskolatáskák vásárlási dátumától számított 2 év kiterjesztett gyártói garanciát vállal a következő feltételek szerint.

  1. A Pelikan biztosítja, hogy a herlitz iskolatáskák anyag- és gyártási hibáktól mentesek a vásárlás dátumától számított 2 évig. Ez a jótállás az Európai Unió és Svájc területén érvényes.
  2. A jótállási időszak alatt a Pelikan orvosolja a herlitz iskolatáskák minden anyag-, illetve gyártáshibáját, ami – saját mérlegelésén keresztül - a hibás termék javítását vagy cseréjét jelenti. A kicserélt termékek a Pelikan tulajdonába kerülnek.
  3. A nem megfelelő használatból, a normál kopásból, vegyszerek hatásától, szélsőséges hőmérséklettől vagy egyéb külső behatásoktól származó sérülések nem részei a garanciának. A garancia nem vonatkozik a kiegészítő termékekre, mint például sportzsákok, üres és töltött tolltartók, füzetboxok, uzsonnás dobozok.
  4. Kérjük, a sérült terméket a vásárlást igazoló bizonylattal és hiba leírásával küldje vissza az Ön lakhelyéhez legközelebb eső lent megadott címre. Abban az esetben, ha Ön olyan Európai Uniós országban tartózkodik, ami nincs felsorolva a lenti listában, kérjük, lépjen kapcsolatba a Pelikan németországi központjával. A szállítási költség és kockázat Önt terheli.
  5. A jótállási időtartamot a jótállási szolgáltatás teljesítése nem hosszabbítja meg, illetve nem újítja meg.
  6. Természetesen a jótálláson kívül Ön jogosult a törvény által biztosított jogokra, amelyeket ez a garancia nem korlátoz.

Elérhetőségek:

Magyarország

Herlitz Hungária Kft.
Campona u. 1 (Harbor Park) 6.épület
1225 BUDAPEST

Telefon +36 (0) 1 305-2000
Fax +36 (0) 1 305-2035
E-Mail: herlitz@herlitz.hu